Szolgáltatásaink

Odoo ERP

Odoo ERP


A LandLife Kft. az Odoo hivatalos partnere. Kis- és középvállalkozásokat támogat a digitalizációban, beleértve az Odoo ügyviteli rendszer bevezetését is. Segítségével lehetőség nyílik a korábban unalmas, időigényes munkákat és széttagolt vállalati folyamatokat az izgalmas és egységes Odoo szoftverre bízni, ezzel hatékonyabb működést és sikeresebb vállalatirányítást elérni. Az Odoo lehetőséget biztosít arra, hogy a bevezetést lépésről-lépésre végezzük el az egyes üzleti folyamatok mentén.


Ajánlatot kérek 

IT üzemeltetés


Fejlesztési szolgáltatásaink közé tartozik az IT-rendszerek telepítése, integrálása és valós idejű felügyelete, továbbá incidenskezelés mind a helyhez kötött, mind a felhőalapú rendszerek esetében. Kis- és közepes vállalkozásoknak egyaránt végzünk Windows, Linux, VMware szerver és tároló környezetben installálást, üzemeltetést. Cisco hálózati eszközök beállítását és felügyeletét. Apple iOS és Windows desktop számítógépek karbantartását.


Ajánlatot kérek 

IT üzemeltetés
Marketing

Marketing


Marketingtevékenységeink között megtalálható a közösségi média kezelése, a digitális hirdetési kampányok lebonyolítása, a keresőoptimalizálás tökéletesítése, a hírlevél elkészítése, a tartalommarketing fejlesztése és a blogolás is. Ügyfeleinkkel rendszerint online kapcsolaton keresztül végezzük az olyan folyamatokat, mint például helyzetelemzés, marketingcélok és stratégiák meghatározása, illetve projektek menedzselése.


Ajánlatot kérek 

Webfejlesztés


Weboldalak programozása a legújabb UI, UX trendek alapján, különféle platformokra többféle programozási nyelven mind frontend, mind backend téren. Hatékony mobil- és felhasználóbarát megjelenés elkészítése SEO optimalizálással együtt rövid határidőn belül. Webfejlesztési projektjeink során alkalmazott technológiáink lehetővé teszik a gyors és hatékony, de minőségi munkavégzést, így érve el ügyfeleink elégedettségét.


Ajánlatot kérek 

Webfejlesztés
Adatfeldolgozás

Adatfeldolgozás


Vállalati adatok és adatbázisok tisztítása, migrálása, feldolgozása bizalmas módon, jelentések összeállítása. Internetes adatok kutatása és elemzése. Szoftverfejlesztéshez kapcsolódó tesztelés. Rendszerint VPN kapcsolaton keresztül, biztonságosan érjük el ügyfeleink rendszereit a feladatok elvégzéséhez. Cégünk megbízhatóságát tükrözi, hogy ügyfeleink ránk bízzák adataik feldolgozását.


Ajánlatot kérek 

Grafikai munkák


Marketing célú online grafikai munkák kivitelezése az egységes megjelenés jegyében. Stílus és arculat egyértelmű tükrözése, üzenet közvetítése. Grafikai munkáinkkal igyekszünk sajátos, egyedi vizuális megjelenést alkotni, hogy a későbbiek folyamán védjegyükként tekinthessenek rá.


Ajánlatot kérek 

Grafikai munkák